Drukwerk

 

Zelfs in deze tijd van digitale media, is drukwerk niet weg te denken uit onze samenleving. Dus de kracht van drukwerk is nog steeds onmiskenbaar. Wat opvalt, is het grote kwaliteitsverschil dat de verspreiders van drukwerk aan de dag leggen. Dat betekent niet dat een bescheiden A5 flyer minder professioneel is dan een uitgebreide, 18 pagina's tellende brochure. Voor elke boodschap is er immers een goed medium. Maar vaak ontbreekt het aan onderscheidend vermogen en een focus op de boodschap.

 

Onderdeel van de totale media-mix

Om drukwerk echt de impact te laten geven die de zender van de boodschap beoogt, is het aan te raden om het in lijn te maken met de overige communicatie-uitingen. Al zijn we zelf graag creatief, het is de kunst om creatief te zijn binnen de kaders van huisstijl en de centrale boodschap. Juist het werken binnen die 'beperkingen' doet een groot beroep op creatief vermogen en draagt uiteindelijk bij aan de herkenbaarheid van de zender en het beklijven van de boodschap.

 

Wij adviseren u graag

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de productie van de meest uiteenlopende soorten drukwerk. Afhankelijk van het medium dat u (eventueel samen met ons) kiest, is er de keuze tussen verschillende druktechnieken. Elke techniek heeft zijn mogelijkheden en beperkingen. Wij kunnen u hierover van passend advies voorzien en waarborgen de kwaliteit die u nastreeft, ongeacht de gekozen techniek. Hierbij wordt gelet op kosten en baten. Ons motto is hier: communiceer optimaal, niet maximaal!

 

Enkele voorbeelden van drukwerk producten zijn: Huisstijlen, brochures, folders, flyers, showmappen, posters, magazines, verpakkingen, etiketten, etc.

Het kan zijn dat uw boodschap net iets anders vraagt. Wij helpen u outside-the-box te denken om tot een creatief product te komen. Als uw boodschap bijvoorbeeld vraagt om een persoonlijke aanpak, kunnen wij voor u een specifiek Direct Marketing concept uitwerken.

 

even zen | design & communicatie          Zaalheuvelweg 27          5363 TE  Velp (Nb)          Telefoon: 06 12 15 12 27  of  06 45 48 09 70          E-mail: info@evenzen.nl