En meer...

 

Naast logo, huisstijl, online en drukwerk, zijn er natuurlijk nog veel meer zaken waarbij design en communicatie-expertise een rol spelen. Wij helpen graag bij Direct Marketing, illustraties, fotografie, video, advertenties, signs & displays, presentaties, etc.

 

Direct Marketing

In tegenstelling tot een medium dat algemeen gericht is op een grote doelgroep, speelt Direct Marketing (het woord zegt het al) direct in op de ontvanger van de boodschap. Hieronder vallen onder andere mailings, e-mailings, narrowcasting en in sommige gevallen ook promotie-artikelen. Om de doelgroep effectief en efficiƫnt te bereiken, moeten er echter een aantal behoorlijke hindernissen worden genomen. Maak u geen zorgen, dat doen we graag voor u!

 

Illustraties en fotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En als het beeld eventuele tekst ook nog versterkt, kan het helemaal niet meer mis. Wij helpen graag met het maken van technische of commerciƫle illustraties, info-graphics of boek-illustraties. Daarnaast maken we regelmatig foto-reportages en zijn we behoorlijk handig met fotobewerking en -manipulatie.

 

Video

Als een enkel beeld niet voldoende is om de impact aan uw boodschap te geven die u nodig hebt, kan een video een oplossing zijn. Wilt u een commercial voor uw product, demonstratiefilm of een bedrijfsfilm? Wij helpen u graag!

 

Advertenties

Een advertentie kan een uiterst doeltreffend medium zijn, als de juiste snaar wordt geraakt. Een goed creatief concept is van groot belang om de juiste actie bij uw doelgroep te triggeren. Zeker wanneer de advertentie integraal wordt ingezet met online media, bijvoorbeeld via een QR code. Meer weten?

 

Signs & displays

Een roll-up banner of een spandoek vestigt letterlijk op grootse wijze de aandacht op uw boodschap. Gevel- of autobeletteringen zijn uitstekende huisstijldragers en kunnen vaak rekenen op veel impressies. Dan is het natuurlijk wel zaak dat deze grote media ook grote impact krijgen. Tegen een niet al te groot prijskaartje natuurlijk...

 

Presentaties

Vreemd genoeg is een professionele (PowerPoint) presentatie niet iets dat vaak wordt uitbesteed aan een extern bureau. Vaak worden deze, net als offertes, intern gemaakt door degene die verantwoordelijk is voor de verkoop van het product of dienst. Een Sales manager is meestal geen communicatie-professional. Dus waarom laat u ons niet helpen om de kennis van uw Sales manager en de voordelen van uw aanbod optimaal tot uitdrukking te laten komen in een presentatie die klinkt als een klok? Dit is een investering die zich doorgaans sneller dan elke andere uiting terugverdient!

 

 

even zen | design & communicatie          Zaalheuvelweg 27          5363 TE  Velp (Nb)          Telefoon: 06 12 15 12 27  of  06 45 48 09 70          E-mail: info@evenzen.nl